transition

Algemene zaken, op- of aanmerkingen
Plaats reactie
henk pijffers
Berichten: 38
Lid geworden op: 30 sep 2012, 13:56

transition

Bericht door henk pijffers »

weet iemand hoe ik transitions terug kan vinden en weer op mijn project kan zetten ik ben het kwijt alvast bedankt

Gebruikersavatar
3POINT
Moderator
Berichten: 2930
Lid geworden op: 18 mei 2010, 18:25
Locatie: Würselen, Duitsland

Re: transition

Bericht door 3POINT »

Alt+7
3POINT, Theo Houben

Recware: DJI Osmo Pocket, GoPro Hero7Black, Panasonic FZ300/HCX909, Sony PXW-X160
Software: VegasPro17+Vegasaur, VegasMovieStudio17, PowerDirector18
Hardware: i7 4770, 16GB, GTX650ti
Playware: Samsung Qled QE65Q6FN, Philips 55PFL7108

henk pijffers
Berichten: 38
Lid geworden op: 30 sep 2012, 13:56

Re: transition

Bericht door henk pijffers »

bedankt , maar boven de tijdlijn staat project media video fx en media generators en eerder had ik ook transitions daar bij staan en nu niet meer hoe krijg ik dat daar weer bij op ?

Marten
Berichten: 4179
Lid geworden op: 17 mei 2010, 17:46
Locatie: Active Valley

Re: transition

Bericht door Marten »

1.png
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

Gebruikersavatar
3POINT
Moderator
Berichten: 2930
Lid geworden op: 18 mei 2010, 18:25
Locatie: Würselen, Duitsland

Re: transition

Bericht door 3POINT »

henk pijffers schreef:bedankt , maar boven de tijdlijn staat project media video fx en media generators en eerder had ik ook transitions daar bij staan en nu niet meer hoe krijg ik dat daar weer bij op ?
Zoals ik al zei: Alt+7 of zoals Marten dat liet zien, beide opties laat het transitie venster weer zien.
3POINT, Theo Houben

Recware: DJI Osmo Pocket, GoPro Hero7Black, Panasonic FZ300/HCX909, Sony PXW-X160
Software: VegasPro17+Vegasaur, VegasMovieStudio17, PowerDirector18
Hardware: i7 4770, 16GB, GTX650ti
Playware: Samsung Qled QE65Q6FN, Philips 55PFL7108

Marten
Berichten: 4179
Lid geworden op: 17 mei 2010, 17:46
Locatie: Active Valley

Re: transition

Bericht door Marten »

En mocht hij wel geselecteerd zijn, maar je ziet hem niet, dan heb je hem zelf wellicht per ongeluk weggemoffeld en moet je op zoek naar dat venster. Kan achter de taakbalk zitten maar ook op een evt aangesloten 2e scherm.
Dat zul je dan zelf moeten uitzoeken en weer herstellen via "docken". Lees in de handleiding (Bing translater) hoe je dat moet doen of in de help. Zie hier hoe ik wegsleep en weer terugdock.
Untitled.mp4
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

Gebruikersavatar
3POINT
Moderator
Berichten: 2930
Lid geworden op: 18 mei 2010, 18:25
Locatie: Würselen, Duitsland

Re: transition

Bericht door 3POINT »

Voor als je Layout al helemaal een puinhoop geworden is en je de originele Layout wilt herstellen, View-Windows Layouts-Default Layout of Alt+D,D.
3POINT, Theo Houben

Recware: DJI Osmo Pocket, GoPro Hero7Black, Panasonic FZ300/HCX909, Sony PXW-X160
Software: VegasPro17+Vegasaur, VegasMovieStudio17, PowerDirector18
Hardware: i7 4770, 16GB, GTX650ti
Playware: Samsung Qled QE65Q6FN, Philips 55PFL7108

henk pijffers
Berichten: 38
Lid geworden op: 30 sep 2012, 13:56

Re: transition

Bericht door henk pijffers »

bedankt met alt DD is het weer goed gekomen top

Plaats reactie