Build 424 Vegas Pro 16

Hier kun je alle vragen over Vegas Pro kwijt
Gebruikersavatar
micky
Moderator
Berichten: 362
Lid geworden op: 15 dec 2014, 07:26
Contacteer:

Build 424 Vegas Pro 16

Bericht door micky »

Nieuwe update 424 voor Vegas Pro 16.
Voor alle details:
https://www.vegascreativesoftware.info/ ... 6--115599/

En hier de update:
http://dl04.magix.net/2018/VEGASPro16/u ... -FR-ES.exe
Sony Movie Studio 13 Vegas Pro 13 Vegas Pro 14 Suite Vegas Pro 15, Vegas Pro 16, Vegas Pro 17.
i7 4970K, 16GB, GTX970 4GB, windows 10 + i7 8700k,16GB,GTX1080 8GB, Windows 10.
Camera: Panasonic AG-AC30, Panasonic HC-X1, DJI Osmo Pocket, Sjcam Sj4000.

Gebruikersavatar
3POINT
Moderator
Berichten: 2874
Lid geworden op: 18 mei 2010, 18:25
Locatie: Würselen, Duitsland

Re: Build 424 Vegas Pro 16

Bericht door 3POINT »

Bij mij begon de update automatisch te downloaden nadat ik VPro16 opstartte. Eindelijk werkt dit nu eens fatsoenlijk.
3POINT, Theo Houben

Recware: DJI Osmo Pocket, GoPro Hero7Black, Panasonic FZ300/HCX909, Sony PXW-X160
Software: VegasPro17+Vegasaur, VegasMovieStudio17, PowerDirector18
Hardware: i7 4770, 16GB, GTX650ti
Playware: Samsung Qled QE65Q6FN, Philips 55PFL7108

Gebruikersavatar
Marten
Berichten: 4152
Lid geworden op: 17 mei 2010, 17:46
Locatie: Active Valley

Re: Build 424 Vegas Pro 16

Bericht door Marten »

Hier ging het ook allemaal vanzelf nadat ik mijn toestemming daarvoor gaf.
Vriendel. groet
Marten

Camera: Pan.X900,GoPro7 Black
Desktop:mb Z390M, W10, i7 9700 4.7Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1660 Ti.
Laptop :Asus,W10, i7 7700HQ, 16 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics (2GB)
TV :LG 4K 55EG960V

wimbot
Berichten: 70
Lid geworden op: 18 apr 2012, 16:40
Locatie: Sliedrecht

Re: Build 424 Vegas Pro 16

Bericht door wimbot »

Fout in track Motion: Kies een motionstand. Als je op de timeline een eerste event weghaalt is de opgeslagen motionstand (instelling) weer weg.
Eerst moet ik een gekozen motionstand opslaan onder een naam opslaan.....timelijn leeg maken.....opgeslagen motionstand opnieuw instellen en dan pas kan je weer bewerkingen uitvoeren zonder dat de opgslagen motionstand veranderd.
Heeft iemand anders al ervaring hiermee?

Gebruikersavatar
Marten
Berichten: 4152
Lid geworden op: 17 mei 2010, 17:46
Locatie: Active Valley

Re: Build 424 Vegas Pro 16

Bericht door Marten »

Nou niet bij mij hoor, alles werkt prima zoals het hoort, ook geplaatste keyframes in die Trackmotion blijven , ook op hetzelfde event op dezelfde plaats.
Voorbeeldje op de video van 3 events op de tijdlijn waarop Trackmotion is toegepast met op het laatste event dat uiteindelijk overblijft met keyframes de trackmotion wordt gewijzigd in tijdsverloop.
Trackmotion.mp4
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Vriendel. groet
Marten

Camera: Pan.X900,GoPro7 Black
Desktop:mb Z390M, W10, i7 9700 4.7Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1660 Ti.
Laptop :Asus,W10, i7 7700HQ, 16 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics (2GB)
TV :LG 4K 55EG960V

wimbot
Berichten: 70
Lid geworden op: 18 apr 2012, 16:40
Locatie: Sliedrecht

Re: Build 424 Vegas Pro 16

Bericht door wimbot »

Marten haal maar leeg die tijdlijn en......weg uit het geheugen! Drie keer geprobeerd....
Doe het als volgt: plaats een event (video) verander de positie.... haal een eerste stukje event weg met S en delite en Motion geheugen is er uit!
Net nog gedaan met nieuw project!

Dank voor je reactie, ik ben benieuwd.

Ik heb nu een nieuwe configuratie AMD Rijzen Threatripper 2920 X 12 core 64 Gb intern geheugen weergaloos snel en nog knalt Vegas Pro er regelmatig eruit....
Gewoon afspelen en het programma waait gewoon uit.....
Als je daarvoor ook een tip heb?!

Gebruikersavatar
Marten
Berichten: 4152
Lid geworden op: 17 mei 2010, 17:46
Locatie: Active Valley

Re: Build 424 Vegas Pro 16

Bericht door Marten »

Lijkt me heel logisch en ik heb het nog nooit anders gezien.
Zoiets is projectgebonden en dient te worden bepaald door events op de tijdlijn van een project.
Over welk geheugen heb je het hier?
Wil jij altijd een vaste PIP gebruiken dan moet je de pip optie kiezen die je in elke vorm kan makenn en als preset vastleggen.
Vriendel. groet
Marten

Camera: Pan.X900,GoPro7 Black
Desktop:mb Z390M, W10, i7 9700 4.7Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1660 Ti.
Laptop :Asus,W10, i7 7700HQ, 16 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics (2GB)
TV :LG 4K 55EG960V

Gebruikersavatar
Marten
Berichten: 4152
Lid geworden op: 17 mei 2010, 17:46
Locatie: Active Valley

Re: Build 424 Vegas Pro 16

Bericht door Marten »

Afbeelding van Track FX met PIP effect
1.png
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Vriendel. groet
Marten

Camera: Pan.X900,GoPro7 Black
Desktop:mb Z390M, W10, i7 9700 4.7Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1660 Ti.
Laptop :Asus,W10, i7 7700HQ, 16 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics (2GB)
TV :LG 4K 55EG960V

wimbot
Berichten: 70
Lid geworden op: 18 apr 2012, 16:40
Locatie: Sliedrecht

Re: Build 424 Vegas Pro 16

Bericht door wimbot »

Maarten je bergrijpt mij verkeerd! ik heb het over Track Motion, zie vorige berichten nog eens...!

Gebruikersavatar
Marten
Berichten: 4152
Lid geworden op: 17 mei 2010, 17:46
Locatie: Active Valley

Re: Build 424 Vegas Pro 16

Bericht door Marten »

Ja wellicht begrijp ik je niet maar jij praat alleen maar over Track Motion en ik ook.
Ik ken maar 1 Track Motion en dat is deze
1.png
Ben dan helemaal benieuwd wat jij bedoelt met trackmotion en om het voor een dommerik als ik ook duidelijk te maken plaats ook eens een screenshot.
Wat mij betreft einde discussie.
Laat een moderator het maar oplossen.
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Vriendel. groet
Marten

Camera: Pan.X900,GoPro7 Black
Desktop:mb Z390M, W10, i7 9700 4.7Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1660 Ti.
Laptop :Asus,W10, i7 7700HQ, 16 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics (2GB)
TV :LG 4K 55EG960V

Plaats reactie