BD maken in DVD architect studio

Hier kun je alle vragen over DVDArchitect Studio kwijt
Gebruikersavatar
Ann
Berichten: 24
Lid geworden op: 30 okt 2014, 14:04

BD maken in DVD architect studio

Bericht door Ann »

Kun je met een losse video file (m4v) en losse audio file (wave) een BD te maken in dvd architect studio?

Gebruikersavatar
Ann
Berichten: 24
Lid geworden op: 30 okt 2014, 14:04

Re: BD maken in DVD architect studio

Bericht door Ann »

Wordt de video file her-codeerd ondanks het een bd-compatible file is?

Gebruikersavatar
Ann
Berichten: 24
Lid geworden op: 30 okt 2014, 14:04

Re: BD maken in DVD architect studio

Bericht door Ann »

Nee de files zijn niet in Vegas gemaakt, maar in Elements.
In de nieuwste Elements versie kun je nl geen bd meer maken. (Dit naar aanleiding van het niet meer ondersteunen van de dolby codec)
Dat wave niet onder de bd spec valt weet ik.
Het gaat mij expliciet om de video.

Gebruikersavatar
3POINT
Moderator
Berichten: 2874
Lid geworden op: 18 mei 2010, 18:25
Locatie: Würselen, Duitsland

Re: BD maken in DVD architect studio

Bericht door 3POINT »

Opmerking terzijde. DVDA is los verkrijgbaar voor 99$ maar ook verkrijgbaar in een bundel van VegasPro of VegasMovieStudio, respectievelijk voor 599$ of 59$. Vooral de laatste optie is zeer interessant omdat je daar ook nog een uitstekende NLE bij krijgt die naadloos met DVDA samen werkt.
3POINT, Theo Houben

Recware: DJI Osmo Pocket, GoPro Hero7Black, Panasonic FZ300/HCX909, Sony PXW-X160
Software: VegasPro17+Vegasaur, VegasMovieStudio17, PowerDirector18
Hardware: i7 4770, 16GB, GTX650ti
Playware: Samsung Qled QE65Q6FN, Philips 55PFL7108

Gebruikersavatar
Marten
Berichten: 4152
Lid geworden op: 17 mei 2010, 17:46
Locatie: Active Valley

Re: BD maken in DVD architect studio

Bericht door Marten »

:UP ;)
Vriendel. groet
Marten

Camera: Pan.X900,GoPro7 Black
Desktop:mb Z390M, W10, i7 9700 4.7Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1660 Ti.
Laptop :Asus,W10, i7 7700HQ, 16 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics (2GB)
TV :LG 4K 55EG960V

Gebruikersavatar
3POINT
Moderator
Berichten: 2874
Lid geworden op: 18 mei 2010, 18:25
Locatie: Würselen, Duitsland

Re: BD maken in DVD architect studio

Bericht door 3POINT »

Er was toch onlangs nog een aanbieding, upgrade nu naar VegasMovieStudio14 en krijg de binnenkort verschijnende VegasMovieStudio 15 er gratis bij!
PS dit kan nog tot overmorgen: http://www.vegascreativesoftware.com/us ... ie-studio/
3POINT, Theo Houben

Recware: DJI Osmo Pocket, GoPro Hero7Black, Panasonic FZ300/HCX909, Sony PXW-X160
Software: VegasPro17+Vegasaur, VegasMovieStudio17, PowerDirector18
Hardware: i7 4770, 16GB, GTX650ti
Playware: Samsung Qled QE65Q6FN, Philips 55PFL7108

Gebruikersavatar
Ann
Berichten: 24
Lid geworden op: 30 okt 2014, 14:04

Re: BD maken in DVD architect studio

Bericht door Ann »

Ik ben helemaal niet geïnteresseerd in Vegas.
Ik wil alleen weten of de videofile wordt gecodeerd of niet.

Gebruikersavatar
Ann
Berichten: 24
Lid geworden op: 30 okt 2014, 14:04

Re: BD maken in DVD architect studio

Bericht door Ann »

Misschien is de vraag helemaal niet voor mij maar voor iemand anders.
Ik stel een directe vraag en verwacht een direct antwoord.
Maar kennelijk kan dat niet en dat steekt gezien het antwoord.
Je mij schrappen als lid.

Gebruikersavatar
3POINT
Moderator
Berichten: 2874
Lid geworden op: 18 mei 2010, 18:25
Locatie: Würselen, Duitsland

Re: BD maken in DVD architect studio

Bericht door 3POINT »

Voor mij was het duidelijk dat je je vraag voor iemand anders stelde, daarop was ook mijn antwoord gebaseerd. Het was geenszins mijn bedoeling om je naar Vegas over te halen, maar wel degene die zo zijn problemen met Premiere Elements heeft.
De reactie van Marten verbaast mij ook. :o
Laatst gewijzigd door vegas_admin op 06 feb 2020, 13:43, 2 keer totaal gewijzigd.
Reden: Reactie is ook verwijderd, ik wil hier geen haat maar meer samenwerking. Als iemand niet kunt bijdragen post dan ook niets.
3POINT, Theo Houben

Recware: DJI Osmo Pocket, GoPro Hero7Black, Panasonic FZ300/HCX909, Sony PXW-X160
Software: VegasPro17+Vegasaur, VegasMovieStudio17, PowerDirector18
Hardware: i7 4770, 16GB, GTX650ti
Playware: Samsung Qled QE65Q6FN, Philips 55PFL7108

Gebruikersavatar
VideJo
Berichten: 621
Lid geworden op: 26 mei 2010, 09:08
Locatie: Utrechtse Heuvelrug

Re: BD maken in DVD architect studio

Bericht door VideJo »

Het was mij bekend, dat de twee grootste experts op dit forum zich niet meer bezighielden met het maken van DVD's en BD's.
Ik wist dus ook, dat ik van jullie geen hulp kon verwachten op het maken van die schijfjes of over het programma DVDA.
Maar ik heb het hier over een probleem in Movie Studio. Ik render daarin met een probleem. Een audio-render. En daarmee zouden jullie mij wellicht toch verder kunnen helpen.
Camera: Canon XA20
Software: Vegas Pro 13.0, Movie Studio Planinum 16.0
Moderboard: S1150-Z97-D3H; i7
W10 Home, 8GB RAM

Gesloten