BD maken in DVD architect studio

Hier kun je alle vragen over DVDArchitect Studio kwijt
Gebruikersavatar
Ann
Berichten: 24
Lid geworden op: 30 okt 2014, 14:04

BD maken in DVD architect studio

Berichtdoor Ann » 21 jan 2018, 01:12

Kun je met een losse video file (m4v) en losse audio file (wave) een BD te maken in dvd architect studio?

Gebruikersavatar
Ann
Berichten: 24
Lid geworden op: 30 okt 2014, 14:04

Re: BD maken in DVD architect studio

Berichtdoor Ann » 21 jan 2018, 10:52

Wordt de video file her-codeerd ondanks het een bd-compatible file is?

Gebruikersavatar
Ann
Berichten: 24
Lid geworden op: 30 okt 2014, 14:04

Re: BD maken in DVD architect studio

Berichtdoor Ann » 21 jan 2018, 11:40

Nee de files zijn niet in Vegas gemaakt, maar in Elements.
In de nieuwste Elements versie kun je nl geen bd meer maken. (Dit naar aanleiding van het niet meer ondersteunen van de dolby codec)
Dat wave niet onder de bd spec valt weet ik.
Het gaat mij expliciet om de video.

Gebruikersavatar
3POINT
Moderator
Berichten: 3422
Lid geworden op: 18 mei 2010, 18:25
Locatie: Würselen, Duitsland

Re: BD maken in DVD architect studio

Berichtdoor 3POINT » 21 jan 2018, 12:23

Opmerking terzijde. DVDA is los verkrijgbaar voor 99$ maar ook verkrijgbaar in een bundel van VegasPro of VegasMovieStudio, respectievelijk voor 599$ of 59$. Vooral de laatste optie is zeer interessant omdat je daar ook nog een uitstekende NLE bij krijgt die naadloos met DVDA samen werkt.
3POINT, Theo Houben

Recware: GoPro7Black,YI4k+,Panasonic FZ300/HCX909, Sony PXW-X160
Software: VegasPro16/VegasMovieStudio15/PowerDirector16
Hardware: i7 4770, 16GB, GTX650ti, 1920x1200 display
Playware: Philips 55PFL7108

Gebruikersavatar
Marten
Berichten: 5005
Lid geworden op: 17 mei 2010, 17:46
Locatie: Active Valley

Re: BD maken in DVD architect studio

Berichtdoor Marten » 21 jan 2018, 12:33

:UP ;)
Vriendel. groet
Marten

Camera: Pan X900,GoProHero5
Desktop:AsRock Z270 Pro4, W10, i7 7700K 4.2Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1050 Ti.
Laptop :Asus,W10, i7 7700HQ, 16 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics (2GB)
TV :LG 4K 55EG960V

Gebruikersavatar
3POINT
Moderator
Berichten: 3422
Lid geworden op: 18 mei 2010, 18:25
Locatie: Würselen, Duitsland

Re: BD maken in DVD architect studio

Berichtdoor 3POINT » 21 jan 2018, 12:43

Er was toch onlangs nog een aanbieding, upgrade nu naar VegasMovieStudio14 en krijg de binnenkort verschijnende VegasMovieStudio 15 er gratis bij!
PS dit kan nog tot overmorgen: http://www.vegascreativesoftware.com/us ... ie-studio/
3POINT, Theo Houben

Recware: GoPro7Black,YI4k+,Panasonic FZ300/HCX909, Sony PXW-X160
Software: VegasPro16/VegasMovieStudio15/PowerDirector16
Hardware: i7 4770, 16GB, GTX650ti, 1920x1200 display
Playware: Philips 55PFL7108

Gebruikersavatar
Ann
Berichten: 24
Lid geworden op: 30 okt 2014, 14:04

Re: BD maken in DVD architect studio

Berichtdoor Ann » 22 jan 2018, 20:48

Ik ben helemaal niet geïnteresseerd in Vegas.
Ik wil alleen weten of de videofile wordt gecodeerd of niet.

Gebruikersavatar
Marten
Berichten: 5005
Lid geworden op: 17 mei 2010, 17:46
Locatie: Active Valley

Re: BD maken in DVD architect studio

Berichtdoor Marten » 22 jan 2018, 20:58

Ann schreef:Ik ben helemaal niet geïnteresseerd in Vegas.

Waarom stel je dan vragen over Vegas?
Ook humor nog steeds afwezig?
Nog geen steek veranderd dus.
Valt ook niet mee als je alles al meent te weten en je eigen programma's je in de steek laten blijkbaar.
Red je dan ook zelf als je alles al zo goed weet. :down
Vriendel. groet
Marten

Camera: Pan X900,GoProHero5
Desktop:AsRock Z270 Pro4, W10, i7 7700K 4.2Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1050 Ti.
Laptop :Asus,W10, i7 7700HQ, 16 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics (2GB)
TV :LG 4K 55EG960V

Gebruikersavatar
Ann
Berichten: 24
Lid geworden op: 30 okt 2014, 14:04

Re: BD maken in DVD architect studio

Berichtdoor Ann » 24 jan 2018, 13:16

Misschien is de vraag helemaal niet voor mij maar voor iemand anders.
Ik stel een directe vraag en verwacht een direct antwoord.
Maar kennelijk kan dat niet en dat steekt gezien het antwoord.
Je mij schrappen als lid.

Gebruikersavatar
3POINT
Moderator
Berichten: 3422
Lid geworden op: 18 mei 2010, 18:25
Locatie: Würselen, Duitsland

Re: BD maken in DVD architect studio

Berichtdoor 3POINT » 24 jan 2018, 13:29

Voor mij was het duidelijk dat je je vraag voor iemand anders stelde, daarop was ook mijn antwoord gebaseerd. Het was geenszins mijn bedoeling om je naar Vegas over te halen, maar wel degene die zo zijn problemen met Premiere Elements heeft.
De reactie van Marten verbaast mij ook. :o
3POINT, Theo Houben

Recware: GoPro7Black,YI4k+,Panasonic FZ300/HCX909, Sony PXW-X160
Software: VegasPro16/VegasMovieStudio15/PowerDirector16
Hardware: i7 4770, 16GB, GTX650ti, 1920x1200 display
Playware: Philips 55PFL7108


Terug naar “DVDArchitect Studio”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast