Raar geluid in VMS platinum 16

Hier kun je alle vragen over Vegas Movie Studio kwijt
M. Kamp
Berichten: 37
Lid geworden op: 20 sep 2011, 09:35

Raar geluid in VMS platinum 16

Berichtdoor M. Kamp » 03 sep 2019, 20:45

Hallo, ik heb vandaag de trial van VMS platinum 16 geinstalleerd nadat ik jaren 13 heb gebruikt.


Als ik een MP3'tje naar de music track sleep krijg ik een raar geluid (hoge pitch) te horen, ook bij andere mp3's. Wie kan me helpen?
BVD MAtthijs

Gebruikersavatar
Marten
Berichten: 5153
Lid geworden op: 17 mei 2010, 17:46
Locatie: Active Valley

Re: Raar geluid in VMS platinum 16

Berichtdoor Marten » 03 sep 2019, 21:04

Ik heb vaker gelezen van problemen met mp3, maar heb zelf geen probleem.
Wat is het audio device ( Options/Preferences) dat wordt gebruikt en wat is de MediaInfo van je gebruikte mp3?
Vriendel. groet
Marten

Camera: Pan.X900,GoPro7 Black
Desktop:mb Z390M, W10, i7 9700 4.7Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1660 Ti.
Laptop :Asus,W10, i7 7700HQ, 16 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics (2GB)
TV :LG 4K 55EG960V

M. Kamp
Berichten: 37
Lid geworden op: 20 sep 2011, 09:35

Re: Raar geluid in VMS platinum 16

Berichtdoor M. Kamp » 03 sep 2019, 21:43

Hallo Marten,

dat is Microsoft Sound Mapper; waar vind ik de mediainfo van de MP3?

NB, een project gemaakt in VMS13 plat. met dezelfde mp3 werkt daar wel.

mvg Matthijs

Gebruikersavatar
Marten
Berichten: 5153
Lid geworden op: 17 mei 2010, 17:46
Locatie: Active Valley

Re: Raar geluid in VMS platinum 16

Berichtdoor Marten » 03 sep 2019, 21:59

M. Kamp schreef: waar vind ik de mediainfo van de MP3?

Door het te openen met dat progje dat je hier vindt https://mediaarea.net/nl/MediaInfo
Vriendel. groet
Marten

Camera: Pan.X900,GoPro7 Black
Desktop:mb Z390M, W10, i7 9700 4.7Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1660 Ti.
Laptop :Asus,W10, i7 7700HQ, 16 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics (2GB)
TV :LG 4K 55EG960V

M. Kamp
Berichten: 37
Lid geworden op: 20 sep 2011, 09:35

Re: Raar geluid in VMS platinum 16

Berichtdoor M. Kamp » 03 sep 2019, 22:12

Die zal helemaal leeg zijn, hij is waarschijnlijk geript via youtube...

Gebruikersavatar
Marten
Berichten: 5153
Lid geworden op: 17 mei 2010, 17:46
Locatie: Active Valley

Re: Raar geluid in VMS platinum 16

Berichtdoor Marten » 03 sep 2019, 23:20

Wat heeft YT hier mee te maken?
Vriendel. groet
Marten

Camera: Pan.X900,GoPro7 Black
Desktop:mb Z390M, W10, i7 9700 4.7Ghz,16 DDR4 GB RAM, Gef. GTX 1660 Ti.
Laptop :Asus,W10, i7 7700HQ, 16 GB RAM, GeF. GTX 1050 (2 GB) + Int. HD Graphics (2GB)
TV :LG 4K 55EG960V

M. Kamp
Berichten: 37
Lid geworden op: 20 sep 2011, 09:35

Re: Raar geluid in VMS platinum 16

Berichtdoor M. Kamp » 04 sep 2019, 16:42

Dat mp3'tje komt van youtube. Maar dat is het probleem niet, ik heb VMS plat 16 ook op m'n laptop geïnstalleerd, daar speelt het probleem niet. Hierbij een screenshot, misschien dat dat nog helpt...
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

M. Kamp
Berichten: 37
Lid geworden op: 20 sep 2011, 09:35

Re: Raar geluid in VMS platinum 16

Berichtdoor M. Kamp » 04 sep 2019, 17:01

En zo
mp3 probleem.mp4
klinkt het...
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

M. Kamp
Berichten: 37
Lid geworden op: 20 sep 2011, 09:35

Re: Raar geluid in VMS platinum 16

Berichtdoor M. Kamp » 08 sep 2019, 00:27

Helaas nog geen nieuwe inzichten hier. Ik heb nu het MP3'tje omgezet naar WAV - hiermee kan ik zonder problemen verder werken. Achterliggende probleem is hier nog niet mee opgelost. Suggesties blijven welkom,
BVD


Terug naar “Movie Studio”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast