meerdere schermen in movie studio 17

Hier kun je alle vragen over Vegas Movie Studio kwijt
Gebruikersavatar
buskees
Berichten: 929
Lid geworden op: 30 mei 2010, 15:51
Locatie: Noord Holland

Re: meerdere schermen in movie studio 17

Bericht door buskees »

Het idiote van mij was dat ik, toen ik eenmaal de beschikking over 1080-50p (Pana SD700) kreeg, toch doorging met 50i. Al sla je me dood, ik weet in 's hemelsnaam niet waarom. Daar heb ik gerust wel spijt van, maar ik denk dat ik de impact in kwaliteit van 50p niet door had! Maar het is niet anders. Nu ben ik zeer tevreden over de combinatie van progs die ik kan aanspreken om te bewerken en ben ook eigenlijk best zeer tevreden over de resultaten, ook met Vegas, zeker in combinatie met Voukoder en Mercalli. Ik weet dan ook vrijwel zeker dat ik op korte termijn niets zal doen om iets anders te proberen omdat ik nu wel eens van die berg materiaal af wil, het is bizar hoeveel er nog ligt om te bewerken!! Straks ben ik ribbedebie en is de berg niet uitgedund en dat zou ik best zonde vinden! ik heb zelfs nog gedigitaliseerd Super8 materiaal van mijn (kleine) kinderen waarbij ik aan mijn ex beloofd heb daar nog iets van te maken!! Daar ga ik binnenkort mee beginnen. Helaas door de digitaliseerder ook in interlaced avi opgeslagen! Maar o zo leuk om dat terug te zien!! En heb net even een testje gedaan met M5SAL met zo'n bestandje en wauw, zelfs super 8 wordt stabiel, hahahaha.. Het kan niet op!!!

Kees
PC: MOBO: GIGABYTE AORUS X570 PRO, PROC: AMD Ryzen 9-3900X, RAM: Corsair 32GB, VIDEO: ASUS Turbo GeForce RTX2060 SUPER EVO 8GB, W10-64 bit

Camera: Sony FDR-AX100E, DJI Osmo Pocket, Panasonic HDC-SD80 en HDC-SD700 NLE: V14/18 pro en VMS14/15 platinum (64bit)

Gebruikersavatar
3POINT
Moderator
Berichten: 3126
Lid geworden op: 18 mei 2010, 18:25
Locatie: Würselen, Duitsland

Re: meerdere schermen in movie studio 17

Bericht door 3POINT »

buskees schreef:
28 okt 2020, 11:31
Het idiote van mij was dat ik, toen ik eenmaal de beschikking over 1080-50p (Pana SD700) kreeg, toch doorging met 50i.
Zo stom ben ik gelukkig slechts een keer geweest (vakantiefilm 2013). Daarna alleen maar nog 1080p50, vooral ook omdat renderen van 1080p50 naar 1080i50 indien nodig tbv Bluray etc, geen probleem is.
3POINT, Theo Houben

Recware: DJI Osmo Pocket, GoPro Hero7Black, Panasonic FZ300/HCX909, Sony PXW-X160
Software: VegasPro18+Vegasaur, VegasMovieStudio17, PowerDirector365
Hardware: i7 4770, 16GB, GTX650ti
Playware: Samsung Qled QE65Q6FN, Philips 55PFL7108

Gebruikersavatar
buskees
Berichten: 929
Lid geworden op: 30 mei 2010, 15:51
Locatie: Noord Holland

Re: meerdere schermen in movie studio 17

Bericht door buskees »

Klopt!

Ik ben daar op één of andere manier stom en conservatief in geweest. En dat terwijl ik al wist met mijn GS400 (sd camera die ook progressief kon) dat interlaced feitelijk achterhaald was... Maar die camera was dan wel 25p... Dus daar kon ik het nog van begrijpen... Tja, gedane zaken nemen geen keer he!!! Er is geen terugweg!!

Kees
PC: MOBO: GIGABYTE AORUS X570 PRO, PROC: AMD Ryzen 9-3900X, RAM: Corsair 32GB, VIDEO: ASUS Turbo GeForce RTX2060 SUPER EVO 8GB, W10-64 bit

Camera: Sony FDR-AX100E, DJI Osmo Pocket, Panasonic HDC-SD80 en HDC-SD700 NLE: V14/18 pro en VMS14/15 platinum (64bit)

Gebruikersavatar
3POINT
Moderator
Berichten: 3126
Lid geworden op: 18 mei 2010, 18:25
Locatie: Würselen, Duitsland

Re: meerdere schermen in movie studio 17

Bericht door 3POINT »

Mijn motto: Neem altijd in de beste kwaliteit op die je camera aankan (resolutie, framerate en bitrate), ook al lijkt het op dat moment niet nodig of overbodig. Minder kun je er altijd nog van maken, meer niet.
3POINT, Theo Houben

Recware: DJI Osmo Pocket, GoPro Hero7Black, Panasonic FZ300/HCX909, Sony PXW-X160
Software: VegasPro18+Vegasaur, VegasMovieStudio17, PowerDirector365
Hardware: i7 4770, 16GB, GTX650ti
Playware: Samsung Qled QE65Q6FN, Philips 55PFL7108

Gebruikersavatar
3POINT
Moderator
Berichten: 3126
Lid geworden op: 18 mei 2010, 18:25
Locatie: Würselen, Duitsland

Re: meerdere schermen in movie studio 17

Bericht door 3POINT »

Omdat dit draadje weer behoorlijk afdwaalt van de originele vraag en vragensteller blijkbaar ook nog vergeten is dat hij die vraag hier gesteld heeft en niet reageert, sluit ik daarom het draadje maar.
3POINT, Theo Houben

Recware: DJI Osmo Pocket, GoPro Hero7Black, Panasonic FZ300/HCX909, Sony PXW-X160
Software: VegasPro18+Vegasaur, VegasMovieStudio17, PowerDirector365
Hardware: i7 4770, 16GB, GTX650ti
Playware: Samsung Qled QE65Q6FN, Philips 55PFL7108

Gesloten